Accor opende 3000ste hotel in Europa

Accor opent haar 3.000ste hotel in Europa met de komst van twee ‘Mondrian’ hotels in Frankrijk. Met meer dan 340.000 kamers in 39 landen is Accor Europees markleider. De komst van Mondrian naar Europa, Accor’s 26e merk, onderstreept Accor’s ambitie in het premium en lifestyle segment. 

Accor kondigt de komst aan van twee Mondrian hotels in Frankrijk. Als eerste zal het Cannes Grand Hotel aan de La Croisette naar verwachting openen in 2021. Het luxe designhotel zal 75 kamers tellen, verdeeld over 11 etages. Daarnaast wordt het voorzien van een privéstrand en heeft het een restaurant en bar met uitzicht over de tuin van maar liefst 4.000m². Een tweede hotel wordt geopend in Bordeaux in een authentiek pand uit de 19e eeuw. Dit hotel zal bestaan uit 97 ruime kamers van tussen de 25m² en 50m², heeft een restaurant, bar en spa en is voorzien van een groot buitenterras. Het hotel opent naar verwachting haar deuren in de lente van 2020.

Mondrian staat voor een manier van reizen. Met het revolutionaire design en  bijzondere indeling is het een bestemming die men zeker een keer moet aandoen, of het nu gaat om reizigers of iemand uit de buurt. Een Mondrian hotel is altijd gevestigd in de meest innemende culturele plekken ter wereld en brengt innovatie en creativiteit. De hotels bieden gasten een stijlvolle ambiance en werken daarbij samen met de grootste namen in de branche. Verder bieden de hotels bijzondere concepten op het gebied van F&B en entertainment in de avond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*