Kristof Lemmens is benoemd tot Pentahotel Area General Manager voor de regio Brussel en Leuven

Sinds de lancering van Pentahotels op de Belgische markt heeft het merk een verhaal van groei, innovatie en gastvrijheid kunnen schrijven. Nadat hij het eerste van de vier Pentahotels in België heeft geopend als General Manager in Leuven, heeft Kristof Lemmens nu, als Area General Manager, de leiding overgenomen van de drie hotels in Leuven en de regio Brussel.

Kristof brengt meer dan twintig jaar ervaring in de hotelbranche met zich mee en heeft voor merken zoals Crowne Plaza, Holiday Inn en NH Hotels gewerkt. Na zijn toetreding tot Penta in 2013, is hij nu een prominente naam geworden voor de Belgische activiteiten. Hierbij levert hij steeds Penta’s ongeëvenaarde merkervaring aan de markt. Nadat hij de leiding had over de lancering van het eerste Pentahotel in België in 2014, focuste Kristof zich al snel op het beheer van de Pentahotels in de Belgische hoofdstad in 2015, waarbij hij toezicht hield op de aanpassing en opening van Pentahotel Brussels Airport en Pentahotel Brussels City Centre.

Kristof is trots op zijn werk en spreekt vol lof over de fantastische teams waarmee hij samenwerkt bij Penta. Hij neemt deze nieuwe rol op als een voortzetting van zijn inspanningen om het merk te laten groeien, terwijl hij tegelijkertijd een sterke gemeenschap opbouwt en milieubewust blijft. Terwijl hij deze centrale elementen van de filosofie van het merk bespreekt, merkt hij op: “Onze servicegerichte houding is de sleutel tot succes bij Penta, en we koesteren liefde, vreugde, geluk en plezier om een omgeving te creëren waar echte gemeenschap en delen centraal staat. Dit blijkt ook uit onze inspanning om ons overal in onze buurt te integreren en deze te ondersteunen. Wij beschouwen het als onze plicht om iets terug te geven aan onze gemeenschap en doen dit via een reeks sociale initiatieven. We zijn uiterst trots op eerdere initiatieven zoals het organiseren van een diner voor 200 daklozen en het op verschillende manieren aanpakken van vervuiling, bijvoorbeeld door plastic rietjes te verbieden en deel te nemen aan strandopruimingen doorheen heel Europa.”

Foto Credit: Penta Hotels Worldwide

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*