nhow Rai Amsterdam geopend

Enkele dagen voordat de Nederlandse vakbeurs Horecava van start ging, opende naast het beurscomplex RAI Amsterdam nhow RAI, het veelbesproken paradepaardje van de NH Hotel Group, zijn deuren.

650 kamers

nhow Rai is momenteel het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux. Het iconische gebouw, dat letterlijk naar verschillende richtingen wijst, symboliseert de smeltkroes van de stad Amsterdam. Het hotel telt 650 kamers onderverdeeld in zes kamerdesigns en vier kamertypes die zijn geïnspireerd op de zes zijden van het gebouw: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. In het hotel komen hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele uitingen samen in een spannende mix van kleuren en patronen. Dat alles op 24 verdiepingen in een asymmetrische hoogbouw van 91 meter.

Hoge verwachtingen

nhow Amsterdam RAI wil een plek worden voor toeristen, zakenreizigers en lokale Amsterdammers. Het interieurdesign is ontworpen door NEXT Architects in samenwerking met GLG/MVSA Architects die ook de andere hotels uit de nhow portfolio heeft voorzien van het interieur. Hotel Business mocht als eerste Belgisch tijdschrift kennis maken met het hotel waarvan hoge verwachtingen uitgaan. Of die verwachtingen ook ingelost worden kun je lezen in een uitgebreide reportage en een interview met de general manager van nhow Amsterdam RAI in het eerstvolgend nummer van ons vaktijdschrift Hotel Business.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*