Nathalie Coessens neemt fakkel over van Annelies Bakker bij Romantik Hotels & Restaurants

Per 1 mei is Nathalie Coessens aan de slag gegaan als press pr & marketing vertegenwoordiger Benelux voor het samenwerkingsverband Romantik Hotels & Restaurants. Nathalie Coessens die na haar toerismestudies aan Coloma Mechelen haar eerste stappen in de hotellerie zette in Duitsland, vertrok daarna naar Mexico en werkte vervolgens op de receptie van Sheraton Airport te Brussel. Na voor VTB Reizen te hebben gewerkt, ging ze aan de slag bij TUI en koos daarna voor salesfuncties bij Corinthia Hotels, Maritim Hotels, Palladium Hotels. Zij heeft een eigen bedrijf dat onder de naam ‘The Extra Mile’ verscheidene sales & marketing opdrachten en organisatie van events uitoefent.

“Het is voor mij een ware eer om een topkracht als Annelies Bakker te kunnen en mogen opvolgen”, benadrukt Nathalie Coessens, en ik blijf weliswaar nog andere opdrachten uitvoeren, maar met Romantik Hotels & Restaurants ga ik voor een stuk terug naar mijn roots in de Duitse hotelleriemarkt en zal ik beslist mijn beste krachten kunnen aanwenden om dit dynamisch samenwerkingsverband nog verder te doen uitbreiden.”

Voor Annelies Bakker wordt het een emotioneel afscheid na een indrukwekkende loopbaan van ruim 50 jaar in toerisme. Gestart in 1966 op het toeristenkantoor (VVV) te Amsterdam heeft Annelies Bakker het beste van zichzelf gegeven in diverse sectoren van de hotel, congres en toeristische industrie. Van 1983 tot 2005 was zij werkzaam bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) in Scandinavië & Finland, België, Luxemburg en het Nederlands Congres Bureau (NCB). Sinds 2005 is ze Hotel en Pers PR consultant voor Romantik Hotels & Restaurants Benelux.

Annelies Bakker: “Het is met heel veel plezier dat ik meer dan een halve eeuw in het toerisme en de hotellerie heb gewerkt en nu is het tijd om een stapje terug te zetten. Ik wil nog wat extra van het leven genieten al ben ik er vrijwel zeker van dat er toch nog nieuwe uitdagingen op mijn pad zullen verschijnen. Ik ben heel blij dat ik mijn opdracht bij Romantik Hotels & Restaurants Benelux kan overlaten aan Nathalie Coessens, die met haar jarenlange ervaring in de hotellerie en haar aanstekelijk enthousiasme het hotelsamenwerkingsverband beslist een nieuw elan zal weten te geven.”

U kan Nathalie Coessens contacteren via mail: advisor@the-extra-mile.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*