Romantik brengt hotelgids in nieuw formaat

Romantik heeft zojuist de nieuwe Explore Romantik Magalog gelanceerd, een absolute must-have voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte vakantiebestemming. Deze combinatie van een tijdschrift en catalogus zal  inspireren en verleiden bij het boeken van een reis naar een van de prachtige Romantik- bestemmingen.

De nieuwe Magalog is niet zomaar een catalogus – het is een meesterwerk van exclusieve papierkwaliteit, verbluffende foto’s en gedetailleerde kaarten die u in staat stellen om het beste uit uw reis te halen. Maar dat is nog niet alles! Door de integratie van digitale elementen, zoals augmented reality en de gratis YONA-app, kunt u op interactieve wijze de Romantik Hotels en Restaurants verkennen en alles leren over de verborgen pareltjes die deze locaties te bieden hebben.

Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw persoonlijke exemplaar van de Explore Romantik Magalog en laat u betoveren door de schoonheid en charme van Romantik! U ontvangt het exemplaar direct bij u thuis in de bus. Mis deze kans niet om uw droomreis te plannen en te genieten van de onvergetelijke ervaringen die alleen Romantik kan bieden. Natuurlijk bieden wij ook een digitale versie van Romantik Magalog als handige blader versie voor iedereen die vaak onderweg is en graag alles in één oogopslag bij zich heeft. Download uw persoonlijke Magalog op uw smartphone of tablet en draag Romantik altijd bij u. Naar de digitale versie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*