Marijke Van Heertum aangesteld als General Manager van luxehotel FRANQ in Antwerpen 

Marijke van Heertum (34) volgt Christel Cabanier op als General Manager van luxehotel FRANQ in Antwerpen. Van Heertum werkt sinds 2017 bij het hotel in verschillende functies en heeft als doel de guest journey nog beter te laten verlopen. “FRANQ moet een oase zijn waar onze gasten helemaal tot rust komen.” 

Nadat Marijke van Heertum was gegrepen door de hospitalitywereld, en dan met name de hotellerie, deed ze bij verschillende hotels ervaring op. De mogelijkheid om een carrière in het buitenland op te bouwen trok haar met name, maar FRANQ in Antwerpen werd vanaf 2017 haar thuisbasis. Haar toewijding betaalt zich nu uit in haar nieuwe rol als General Manager van het luxe boutiquehotel en de gelijknamige horeca, waaronder een sterrenrestaurant.  

Geparfumeerde wet towels 

Van Heertum werkte in verschillende functies binnen FRANQ; van Guest Relations Manager tot Commercial Manager. Belangrijk, vindt de nieuwe General Manager: “Op die manier weet ik precies wat er in het hotel gebeurt binnen de verschillende afdelingen en kan ik de teammanagers optimaal coachen en ondersteunen. Van de aanschaf van een nieuw zoutvaatje tot grote projecten, zo verbeteren we stap-voor-stap de guest journey.” Van Heertum heeft inmiddels al een aantal veranderingen op haar naam staan. Zo introduceerde ze in haar eerste week geurende wet towels die aan arriverende gasten worden aangereikt en heeft de lobby een make-over gehad waardoor deze toegankelijker oogt en receptionistes persoonlijk in contact komen met de gasten. 

Serene harmonie 

Bij FRANQ worden alle zintuigen geprikkeld, FRANQ awakens all your senses. Dit is al het geval, maar dat mag nog duidelijker naar voren komen. Gasten komen volledig tot rust in het intieme boutiquehotel, dat een oase van rust moet vormen. Van Heertum heeft het haarzelf tot doel gesteld om die serene harmonie nog meer uit te diepen. “De ultieme guest journey is uiteindelijk een stevige pilaar waar alle teams afzonderlijk en met elkaar aan werken.” 

Een uitgebreid interview met Marijke Van Heertum kan u lezen in de septembereditie van Hotel Business

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*