HotelSummit: jaarcongres voor hoge hotelmanagement

HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement en is dit jaar op maandag 30 oktober in het Postillion Hotel in het Nederlandse Bunnik. Het congres is dé ontmoetingsplek voor hoteliers en biedt een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Hotelsummit heeft ieder jaar een rode draad. Na een aantal woelige jaren staat de toekomst van de hotellerie centraal.

Wat de afgelopen drie, vier jaar ons heeft gebracht is duidelijk. Het is een gepasseerd station. Hoe het nu gaat realiseren wij ons dagelijks. De grote vraag is; wat brengt de toekomst? Een ding weten we zeker, die is ongewis. Maar hoe ziet die er uit? ‘De toekomst’ is breed en allesomvattend daarom focussen wij ons op de grote vraagstukken.

Onderwerpen zijn Personeel en AI. Hoe komt u tegemoet aan de wensen van de huidige én nieuwe generatie werknemers om het personeelstekort op te lossen? Hoe passen de wensen en eisen van die generatie bij ons businessmodel? Dit thema wordt behandeld door psycholoog en bestsellerauteur Thijs Launspach. AI: Vandaag nieuw, morgen oud. Zo snel gaan de ontwikkeling van AI. Maar hoe ziet het grote plaatje eruit? Wat als je AI beziet zonder de waan van de dag. Hoe ziet de toekomst er dan uit? Is het een kans, probleem, bedreiging of biedt het louter oplossingen? Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker over digitale technologie. Hij schreef boeken over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Meer info en registratie via www.hotelsummit.nl.