Focus Hospitality biedt alle tools aan om uw hotel succesvol te managen

Alles-in-één property management systeem voor ieder type hotel

Focus Hospitality biedt een brede waaier van hospitalityproducten aan voor een efficiënt beheer van uw hotel. Het gaat om cloud-based hotel management software en gastgerichte tools binnen een gebruiksvriendelijk platform. Hierdoor zorgt Focus Hospitality voor een zeldzame combinatie van uitgebreide functionaliteit en intuïtief, eenvoudig gebruik. Bovendien staat een gemotiveerd  team klaar om voor u de beste oplossing voor te stellen. Met als enige doel u als hotelier volledig te ontzorgen, zodat u zich volledig kan focussen op hospitality.

Focus Hospitality is een gloednieuw bedrijf met een gedreven team van professionals die hun sporen hebben verdiend in de IT- en Hospitality sector. Door deze gecombineerde knowhow kan het bedrijf tools en services aanbieden, die op maat van uw hotel kunnen worden afgesteld. De unieke hotel software oplossingen bestaan uit modules die de operationele efficiëntie en het commercieel bereik helpen verhogen. U kan zelf kiezen welke modules een toegevoegde waarde zijn voor uw accommodatie.

Protel: gebruiksvriendelijk property management systeem

Focus Hospitality is een recente afsplitsing van Acom Hospitality, dat sinds 2018 de exclusieve Belgische partner is voor het Duitse Protel Hotelsoftware.  Protel levert softwareproducten voor de hotellerie . Het bedrijf maakt daarbij gebruik van de modernste technologie en is aanbieder van Property Management Systemen die producten beschikbaar heeft voor elk marktsegment binnen de hotellerie. Volgens Mike Valcke, General Manager Focus Hospitality, wordt er door de hoteliers vooral gekozen voor Protel Air: “Dat is het complete property management systeem, dat werkt in de cloud op basis van ‘Software as a Service’. Deze cloud-based PMS, die reeds sinds 2009 bestaat, is geschikt voor ieder type hotel in elke grootte en helpt de hoteliers om de gastenervaringen te boosten. Het is een gebruiksvriendelijk alles-in-één property managementsysteem, dat de hotelier hulp biedt bij zijn operationeel beheer”.

De kracht van het PMS Systeem is dat het binnen hetzelfde platform een pakket modules aanbiedt, dat volledig past bij uw behoeften en waarmee u alle aspecten van uw hotel kunt optimaliseren. De heldere schermen, duidelijke knoppen en strakke menu’s zijn allemaal gemaakt voor eenvoud en overzichtelijkheid. Doordat er snel geschakeld kan worden tussen de verschillende geautomatiseerde processen, wordt niet alleen de efficiëntie, maar ook de winst versnelt.

“Met Protel hebt u bijvoorbeeld een snelle toegang tot front desk functies als check-in, check-out, room plan etc ”, verduidelijkt Mike Valcke. “U kan gemakkelijk reserveringsgegevens van gasten beheren, maar ook in 1 klik een overzicht krijgen van uw MICE activiteiten, dagplanning en functionsheets. Daarnaast kan u met het Protel PMS Systeem gemakkelijk schakelen naar bijvoorbeeld het inhouse managementdepartement zoals housekeeping en maintenance.  Uitgebreide reportages en essentiële statistieken kan u ook opvragen en bijhouden”.

Interfaces: RevControl en Planet Payment

Focus Hospitality biedt meer dan alleen automatisering met de ingebouwde PMS-functies van Protel Air. Zo integreert het Property Management Systeem met tal van externe partners, die een scala van hulpmiddelen en functies aanbieden. Er zijn ruim 1500 interfaces mogelijk, die perfect werken met Protel Air, stelt Mike Valcke.

“ RevControl is onze partner voor Revenue Management Software. Dat is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in geautomatiseerde en data-driven Revenue Optimization. RevControl houdt de concurrentie in de gaten en maakt up-to-date prijsaanpassingen, die zorgen voor een optimale revenue per beschikbare kamer. Deze gebruiksvriendelijke tool kan naadloos geconnecteerd worden met uw Property Management System”.

Focus Hospitality  kan ook alles bieden wat de hotelier nodig heeft voor geautomatiseerde betalingsverwerking. De externe partner hier is Planet Payment, geeft Mike Valcke aan:

“ Onze geprefereerde partner voor betalingsverwerking is Planet Payment, dat een platform heeft dat naadloos geïntegreerd is in Protel. Het kan de hotelier alles bieden wat hij nodig heeft voor zijn betalingsverkeer. Hierdoor kan Focus Hospitality u voorzien van een veilige manier om betalingen, reservaties, kredietkaartbetalingen ed te verwerken”.

Gepersonaliseerde support door één aanspreekpunt

Focus Hospitality beschikt over een gemotiveerd team, dat de hotelier gepersonaliseerde support geeft. “ Bij Focus Hospitality is de klant geen nummer en houden we het graag persoonlijk. Iedereen krijgt advies op maat. We installeren zelf de management software in het hotel en trainen de gebruikers. Er is bovendien steeds één aanspreekpunt beschikbaar, die ook telefonisch bereikbaar is. Met vragen of problemen kan u steeds bij ons team terecht”, aldus nog Mike Valcke.

Hebt u een vraag over Focus Hospitality of wilt u meer informatie over hoe we u de beste hospitality solutions kunnen voorstellen? Of vraag een demo aan!

www.focushospitality.beinfo@focushospitality.be – telefoon sales +32/3/535.05.11

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*