Welcome to Dreamland – De Independent Hotel Show Amsterdam: 12 & 13 maart

Op 12 en 13 maart vindt de Independent Hotel Show Amsterdam plaats. Het is voor de vierde keer dat dit evenement in de Nederlandse hoofdstad wordt georganiseerd. Het is de boetiekbeurs voor eigenaren en managers van onafhankelijke en luxe hotels, die op zoek zijn naar de laatste trends en innovaties op hun vakgebied.

Dreamland

Dit jaar is gekozen voor het thema Dreamland, een thema dat goed aansluit bij de hoteltrends van dit jaar. Eventmanager Tess Suters: ‘De hotelgast van nu wil verrast worden door een combinatie van luxe en creativiteit. En dat geldt natuurlijk ook voor de bezoeker van ons evenement. We hebben onze designers gevraagd om een droomwereld te creëren waar hoteliers even uit hun dagelijkse realiteit worden gehaald en geïnspireerd kunnen worden. We leven sowieso in een wereld waarin fantasie en werkelijkheid steeds meer in elkaar overlopen, onder meer door Artificial Intelligence. Dat is een onderwerp dat ook zeker aan bod komt in ons uitgebreide lezingenprogramma, want we merken dat hoteliers graag willen weten wat ze hier mee kunnen.’

Relevante thema’s

Want naast de 200 geselecteerde merken die hun laatste innovaties tonen is er een uitgebreid programma met 40 sprekers. Hier komen onderwerpen aan bod die momenteel spelen binnen de hotelbranche. Er is een Business Stage met seminars en workshops met relevante thema’s en er is een Hotel Innovation Stage waar innovators en experts korte en krachtige presentaties geven over onderwerpen als duurzaamheid, technologie, marketing, staffing & HR en revenu-management aan bod komen en voorspellingen worden gegeven over het veranderende reis- en bestedingsgedrag van de hotelgast van de toekomst.

Persoonlijke ontmoetingen

Maar behalve veel inhoudelijke zaken wordt er veel ruimte gecreëerd voor persoonlijke ontmoetingen. Tess Suters: ‘Wij merken dat hoteliers dit belangrijk vinden. Elkaar ontmoeten onder het genot van een goed glas wijn en kennis en ervaring uitwisselen. Hiervoor creëren we voldoende speciale plekken en momenten. Onder meer de Award-uitreiking, al jaren een fenomeen in Londen en sinds vorig jaar ook een belangrijk onderdeel van de Independent Hotel Show in Amsterdam. Hier vieren we de independent

INDEPENDENT HOTEL SHOW

De Independent Hotel Show wordt al sinds 2012 in Londen georganiseerd. Het is uitgegroeid tot hét internationale platform voor de independent hotelier. De Independent Hotel Show Amsterdam vindt voor de vierde keer plaats in de RAI in Amsterdam. Behalve in Amsterdam en Londen wordt de Independent Hotel Show ook in Miami en München georganiseerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*