Stefan Hazen sinds 1 maart nieuwe GM Landgoed Altenbroek

Stefan Hazen is per 1 maart 2023 de nieuwe general manager van Landgoed Altenbroek. Landgoed Altenbroek – in 2018 gekocht door ondernemer David van Brakel (44) – is een hotel & restaurant gelegen in de Voerstreek. Omringd door weelderige natuur in de vallei van de Voerstreek is het landgoed een ware parel te noemen. Na een grondige renovatie is het historische Altenbroek – open sinds augustus 2021 – klaar voor een mooie toekomst als 4-sterren superior product. Maar er klaar zijn ze daar allerminst. 

Stefan Hazen is pas 36 jaar oud, maar heeft al een grote hoeveelheid aan ervaring. Hij werkte twee jaar als general manager bij Golf-Resort Brunssummerheide en de afgelopen acht jaar als directeur van Winselerhof in Landgraaf. „Ik heb toch wel even moeten nadenken om daar te vertrekken”, zegt hij. „Na zo’n lange periode laat je geen collega’s achter, maar een stukje familie. Het aanbod van David van Brakel was echter zo aanlokkelijk, dat ik deze uitdaging moeilijk naast me kon leggen. Landgoed Altenbroek is een verborgen parel, die een breed publiek kan aanspreken.” Stefan heeft al wat ideeën om het kasteel verder tot leven te brengen. ,,We hebben alles wat een verblijfsgast of toevallige wandelaar of fietser zich maar kan wensen. Ook hebben we alle ruimte voor feesten en evenementen voor particulieren, maar waarom niet ook inzetten op workations Je verplaatst je werk voor pakweg enkele dagen naar een leisure-bestemming en je zult zien dat je door de verbinding van luxe en natuur in een andere flow komt.”

David van Brakel is degene die Stefan het aan boord heeft gehaald. Hij is directeur van Landgoed Altenbroek sinds hij het kasteel en omringende domein in 2018 kocht. Sindsdien heeft hij veel gerenoveerd en gerestaureerd. De oudste gebouwen dateren uit de veertiende eeuw. Naast het hotel-klaar maken van de bestaande 22 kamers, heeft hij er nog 23 nieuwe kamers en een restaurant gebouwd. Dit gedeelte is nu volledig operationeel. In 2023 moeten er nog nieuwe suites voltooid worden. En zijn er verdere plannen om er een echte ‘destination’ locatie van te maken. Tevens is de organisatie druk bezig met meerdere locaties om er een echte hotel groep van te maken met unieke en eigenzinnige plekken. Wat gelijk ook één van de redenen is dat Stefan als GM in het avontuur is gestapt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*