Château de Vignée krijgt 5-sterren certificaat van het Commissariat Général au Tourisme

Château de Vignée kondigt met trots aan dat het door het Commissariat Général au Tourisme (CGT) is gecertificeerd als 5-sterrenhotel. Deze prestigieuze erkenning beloont de voortdurende inspanningen van Château de Vignée om zijn gasten een uitzonderlijke luxe ervaring te bieden in een prachtig historisch kader.

Het Commissariat Général au Tourisme (CGT) is de Belgische overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor de promotie en regulering van de toeristische sector. Deze certificering is het resultaat van een strenge evaluatie van de faciliteiten, diensten en algemene ervaring die Château de Vignée biedt.

Château de Vignée is een luxe etablissement gelegen in 4 hectare groen park nabij de stad Namen in België. Het 19e-eeuwse kasteel is volledig gerenoveerd en biedt tijdloze en elegante kamers, luxe suites, een Michelin ster restaurant, een spa en een overdekt zwembad.

Deze 5-sterren certificering weerspiegelt de uitzonderlijke kwaliteit van de accommodatie, faciliteiten, diensten en algehele ervaring die Château de Vignée biedt. Het is ook een bewijs van de voortdurende inzet van het team van Château de Vignée om zijn gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Christian Teunissen, eigenaar van Château de Vignée: “Ik heb altijd een bijzondere band gehad met Château de Vignée. In 2001 kwam ik hier de eerste keer tijdens de kerstperiode logeren en het was liefde op het eerste zicht. Vanaf toen kwamen wij hier elke kerstvakantie terug met de kinderen om te genieten van de gezelligheid en warmte die deze plek zo uniek maakt. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld toen ik de kans kreeg dit uitzonderlijk domein te mogen kopen en naar een hoger niveau te tillen waar iedereen mee van kan genieten. Na het krijgen van een eerste Michelin ster voor het restaurant Arden, maakt deze erkenning als 5-sterrenhotel mij dan ook dubbel zo trots. Het is een appreciatie voor het ganse team dat zich dagdagelijks inzet om tot in de kleinste details onze gasten een uitzonderlijke luxe ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in ons 5-sterrenhotel en hen te laten thuiskomen in luxe.”

Chateau de Vignée is er trots op te worden erkend als een van de beste hotels van België en streeft ernaar de hoogste kwaliteits- en servicenormen te handhaven om zijn gasten een onvergetelijke luxe-ervaring te bieden.  Meer info over de  services via  www.chateaudevignee.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*