Mercure Luxembourg Off Kirchberg officieel geopend

Mercure Hotels heeft zijn tweede hotel in Luxemburg plechtig geopend. In een voormalige bierbrouwerij werden 74 kamers gerealiseerd die samen een prachtig en comfortabel hotel vormen. Met deze bijzondere locatie biedt het hotel een unieke en authentieke beleving aan hotelgasten die helemaal past bij het Mercure-merk. 

Het hotel is perfect gelegen aan de voet van Luxemburg stad. Het ligt op een steenworp van het historische centrum, het Findel vliegveld en het zakelijke district Kirchberg. Daardoor is het hotel de ideale plek voor zowel de zakelijke als de leisure gast.  

Julien Rondepierre, General Manager: “Mercure Luxembourg off Kirchberg past perfect bij de ambitie van Mercure om gasten een unieke en lokale ervaring te bieden. Het pand, een voormalige bierbrouwerij, dateert van 1905 en heeft een beschermde status. Dit draagt direct bij aan de sfeer en unieke beleving. Daarnaast kunnen gasten bij ons genieten van lokale bieren, zoals Bofferding en ‘vegan’ bier Funck-Bricher.”  

Thomas Dubaere, Chief Operating Officer Accor Northern Europe: “We zijn erg trots op de opening van dit gloednieuwe Mercure hotel in Luxemburg. Met de opening van Mercure Luxemburg Off Kirchberg telt het netwerk 20 hotels in de Benelux en verstevigen wij onze positie als markleider. In het eerste kwartaal verwachten wij nog 2 nieuwe Mercure hotels toe te voegen aan ons netwerk in de Benelux. 

De moderne kamers, met een duidelijke Franse Art deco uitstraling, zijn beschikbaar in verschillende types: van de comfortabele klassieke kamer tot de luxe ‘Privilege’ kamer met extra faciliteiten. De kamers hebben half open badkamers die een ruimtelijk en luxueus gevoel uitstralen. Het hotel is voorzien van een trendy bar, waar je terecht kunt om wat te eten, te drinken of om te werken.