Love Hotel Domaine 10: adult only!

Domaine 10 is gevestigd in een 18e eeuwse hoeve in het landelijke Schore, onder de rook van Middelkerke, op 4 km van de E40. Niets laat vermoeden aan de buitenzijde dat hier een zgn ‘ Love Hotel’ is gehuisvest. Privacy en discretie zijn dan ook een must voor dit eerste hotel dat in alles refereert naar ‘50 shades of Grey’.

Dat begint reeds bij de aankomst aan de grote poort. Hier betaal je in cash aan een automatische incheck. Je krijgt de keuze uit 2 suites: ‘frivole’ of ‘sensuel’, een dagsessie tussen 12 u en 19u of een overnachting (excl/incl ontbijt). Wie een maaltijd wenst dient dit een dag vooraf door te geven. Eens je wagen geparkeerd, wachten je 2 prachtige kamers, die tot in de kleinste details zijn afgewerkt en voorzien van elk comfort om je erotische fantasie de vrije loop te laten. De kingsize boxsprings zijn van hoge kwaliteit en verbergen ringen, tralies en meer voor BDSM. Het hoogwaardig linnengoed komt van Verilin, sani is van Potier Stone, het verfwerk door Carl Laloo en het schrijnwerk cq renovatie voerde Jan Heethem uit. Kortom, allemaal mensen die, net zoals uitbaatster Stéphanie Van den Heuvel, er hun hart en ziel in hebben gestoken om te komen tot een concept waarbij men sfeer en onthaasting combineert met passie en genot. 

In the Mood

Heel Domaine 10 is een eigen ontwerp, waarbij alle brocante en curiosa zelf zijn bijeen gebracht uit ons land en het buitenland. Gedempt licht brengt je in een juiste Oosterse flow! De eerste kamer is uitgevoerd in zwart, met goud en auberginetinten. Kaarsen, een open haard, een flatscreen met sensuele films, en vintage meubilair, zorgen ervoor dat je meteen in de mood geraakt. De suite beschikt over een aparte zithoek, badkamer met doorkijk, regendouche, een aparte lederen zetel die uitnodigt ‘voorbij de standaard‘ – standjes, waardoor de erotiek oplaait. Deze kamer beschikt tevens over een afgeschermd buitenterras met ligzakken en een softtub. Aan de andere kant van de gang bevindt zich de Barok kamer, Sensuel. Deze ligt op de zolderbovenverdieping en is alleen bereikbaar per trap. Hier krijgt het zwart een zilver touch met bronsgroene accenten. Opvallend zijn het bed van Iraanse makelij dat verdwijnt tussen de verduisterende gordijnen, een danspaal en een losstaand Victoriaans bad! De douche is verstopt achter een traliedeur. Een pittig spelletje chocolade painting behoort hier zeker tot de mogelijkheid. Het huis biedt verder diverse ‘love boxen’ aan om de spanning gaande te houden. En ook alle andere middelen om een veilig sexleven te verbeteren zijn aanwezig. Om te onthaasten en van elkaar of jezelf te genieten is er op de kamers espresso, waterkoker, cava en fris aanwezig. Daarenboven kan men beroep doen op de roomservice via een ‘secret butler’. Die werkt op een discrete manier via een ladesysteem waarin koude en/of warme gerechten en dranken worden geserveerd. Je komt dus nooit in rechtstreeks contact. Wie extra betaalt krijgt ‘ s ochtends een uitgebreid ontbijt met honing van de eigen imker Pieter Van Den Heuvel, eitjes uit de kippenren, verse croissants en dito fruitsap, koffie of thee.

Keten

Domaine 10 kun je het best omschrijven als een Disneyhotel voor volwassenen! Waar men de spontaniteit en de verbeelding terugvindt. Het ligt in de bedoeling van de directie op termijn het complex uit te bouwen tot tien themakamers. Momenteel zijn de Burlesque en Al Capone rooms in uitvoering. Er is immers veel vraag. De suites kennen een hoge bezettingsgraad, zowel overdag als ‘s nachts. Tien keer per week zijn ze geboekt. En dit aan een breed publiek van dertig tot zeventig jaar. Daarom heeft gastvrouw Stephanie Van den Heuvel nog plannen. Ze wil een hele lovestory schrijven door een keten van dit soort hotels uit de grond te stampen. Investeerders in Brussel en Barcelona tonen reeds interesse. Stephanie Van den Heuvel is ook zaakvoerder van Het Gravenhof in Torhout, waarin een hotel, bistro, seminarieruimtes en een feestzaal gevestigd zijn.

Info: Domaine 10, Lekestraat 10, 8433 Middelkerke. 
Tel: 050. 212314 Ook op Facebook. Hogere prijsklasse. 

Auteur: Jempi Welkenhuyzen foto’s: Domaine 10 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*