Coriotech neemt klantenportfolio van Alegre Media Solutions over

Coriotech heeft begin februari het klantenportfolio van Alegre Media Solutions overgenomen. Hierdoor worden Coriotech nu ook in één keer actief op het vlak van IPTV in de belangrijkste ziekenhuizen van Antwerpen, UZA en de GZA groep.

Daarnaast zijn er nog een heel aantal woonzorgcentra in en rond Antwerpen die aan het huidige klantenbestand toegevoegd worden, evenals een aantal belangrijke onderwijsinstellingen zoals de Britse School in Tervuren.

“Dit portfolio sluit heel nauw aan bij de bestaande klanten met toepassingen zoals digitale TV, audio distributie, digital signage en IPTV, wat deze acquisitie tot een succes moet maken”, aldus Filip Helssen, Gedelegeerd Bestuurden van Coriotech nv. “Hiermee verzekeren we voor de klanten van Alegre Media Solutions continuïteit en kunnen hen in de toekomst ook nieuwe producten en diensten aanbieden. Bovendien zullen we onze kennis op het vlak van IPTV en digitale audio uitbreiden door het engageren van Marc Janssens, de managing partner van Alegre Media
Solutions. Dit zal ongetwijfeld voor al onze klanten een meerwaarde zijn.”

Op de foto: Filip Helssen (links) en Niels de Bruin (CEO CLB, meerderheidsaandeelhouder van Alegre Media Solutions bvba)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*