Kim Defaux nieuwe general manager van vijfsterren hotel Domaine La Butte aux Bois

Sinds kort is Kim Defaux (33) actief als general manager van het vijfsterren superior hotel Domaine La Butte aux Bois in Lanaken. Defaux volgt Willem Asaert op, die tien maanden geleden in dienst kwam.

Kim Defaux is geen onbekende bij La Butte aux Bois. Ze startte tien jaar geleden op de salesafdeling en klom zo op tot assistente van Yannick Bouts en recent Willem Asaert.  Asaert blijft voorlopig in huis, maar verkast naar de p.r.- en marketingafdeling. Ook al is het geven van dagelijkse leiding een intensieve job, toch kijkt Kim ernaar uit: “ Ik wil uiteraard blijvend focussen op de beleving van onze gasten, maar ik wil me ook extra inzetten op de kracht van ons team. Na de diverse wisselingen is er nood aan rust. Verder heb ik er het volste vertrouwen in.”

Momenteel werken er 120 mensen bij La Butte. Het hotel telt 59 kamers en herbergt o.a. het 2-sterren restaurant ‘Ralf Berendsen’. “ We hopen tegen Pasen de 7 villakamers terug te openen. Die leden afgelopen jaar heel wat waterschade na de zondvloed van de zomer. En er zijn mooie vooruitzichten voor het vroegere wellness gedeelte in het souterrain. Wellicht komen er wellness suites. Uiteraard hopen we op een derde ster. Dat zou helemaal top zijn. “ (tekst en foto: Jempi Welkenhuyzen)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*