Hotel Business is online en bewijst nog eens de kwaliteit van Belgen in de internationale hotellerie

De juni-editie van Hotel Business is zopas gepubliceerd. In deze editie vindt u een aantal exclusieve interviews met Belgen die het in het buitenland in de hotellerie ‘gemaakt’ hebben, evenals enkele reportages van door Belgen opgerichte hotelketens in het buitenland.

In ons hoofdartikel besteden wij uitgebreid aandacht aan het boek ‘De machine’, waarbij co-auteur Stijn Bronzwaer een inzicht geeft in booking.com, waarmee de hotellerie al jarenlang een haat/liefde verhouding heeft.

Interviews met Jeffrey Vandenberghe (Be Live Hotels), Davy Van Acker (Iberostar) en Philippe Daue (Shangai Disney Resort) bewijzen dat ook Belgen in de internationale hotellerie een belangrijke rol kunnen spelen, zowel culinair als op managementniveau.

Met Nordic Hotels in het Hoge Noorden, en Evancy Hotelresidenties in Frankrijk belichten we twee van oorsprong Belgische hotelinitiatieven die zich toeleggen op een hoogkwalitatieve en originele bezoekerservaring.   

Verder besteedt deze editie ook aandacht aan het nieuwe reisplatform Fairbnb.coop, en aan de nieuwe vormen van hotelmarketing, post-corona.

In onze reeks over nieuwe f&b concepten komt in deze editie The Iris, het restaurant en bar/lounge van The Hotel, aan bod.

Overige thema’s zijn ‘Digital Signage’, klimaatbeheersing, en slaapcomfort.

Lees het magazine via deze link

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*