Digitale editie van Hotel Business

In de septembereditie van Hotel Business vindt u een aantal interviews met onder andere Stéphanie Raskin, de eerste Country Director Sales België voor Radisson Hotel Group, en Laurens de Greef, GM van Nestia Hospitality Management Group.

We brengen reportages over de Zeeuwse hotelgroep Kloeg Collection, vakantieclub Vayamundo in Oostende, The CORNR Hotel in Nieuwpoort, Eco-Resort Your Nature in Antoing, INNSide by Melia Luxembourg, Le Relais de Bazel, Ibis Styles in Arras, Hotel Rijks in Goes, en Hotel b’mine in Frankfurt, waar je kan overnachten met jouw auto.

Technologie speelt een steeds belangrijker rol in het management van een hotelbedrijf. Vandaar onze aandacht voor het belang van meer directe boekingen op de eigen hotelwebsite en hoe dat te realiseren. De opkomst van servicediensten in de cloud is overal merkbaar, ook in de hotellerie. Denk daarbij ook aan cloud-based toegangscontrole, die zorgt voor meer gebruiksgemak.

Dossiermatig hebben we aandacht voor een ‘vlekkeloze’ housekeeping, en voor besparen van water, warmte en licht, in deze periode van energiecrisis.  

Veel leesgenot via deze link