Holiday Inn Express® Antwerp – City Centre opende op 22 juni 2023  

Het nieuwe Holiday Inn Express hotel is ideaal gelegen, in het centrum van Antwerpen, tegenover de Opera en slechts enkele passen verwijderd van de Meir, dé shoppingstraat van Antwerpen. Het gloednieuwe hotel bevindt zich op slechts 5 minuten wandelafstand van het Centraal Station van Antwerpen. Hier vind je een directe treinverbinding van 30 minuten naar de internationale luchthaven van Brussel.

Holiday Inn Express® is het grootste hotelmerk van IHG®, InterContinental Hotels Group. Het management is in handen van PREM Group, een Ierse hotel operator met hoofdkantoor voor Continentaal Europa in Gent.

Het hotel biedt 102 duurzame kamers aan, die uitgerust zijn met een smart-tv, USB-aansluitingen, gratis WiFi en koffie- en theefaciliteiten. Doorheen de dag kan je vertoeven in de gezellige lobbybar met een drankje of snack .

Steven Vandevelde, General Manager Holiday Inn Express Antwerp – City Centre vertelt:

“We kijken er enorm naar uit om de eerste gasten te verwelkomen in het nieuwe Holiday Inn Express® Antwerp – City Centre. Ons hotel is meer dan een standaard hotel, wij hebben een enthousiast team, uitstekende voorzieningen en zijn gelegen op een fantastische locatie in het centrum van Antwerpen. We zijn er zeker van dat ons hotel een populaire keuze zal zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*