Flats met hotelfunctie: Belcasa Mar Suites & Lofts nieuwe parel in Westende

Na de 3-sterren Belcasa Suitehotel in de Meeuwenlaan 30, Belcasa Family Suites & Lofts in de Doornstraat 2 en Belcasa Beach Suits & Lofts pakken Veerle en Christophe Bouve met Immo BC nu uit  met Belcasa Mar Suites & Lofts in de Distellaan 12, een gloednieuwe parel in Westende, de Parel van de Kust. Burgemeester Jean-Marie Dedecker, geflankeerd door leden van het gemeentebestuur en prominenten uit de hotel, vakantie- en immobilieenwereld, zette met een knip in het driekleurenlint het licht op groen. De vakantie kan beginnen.

In amper een paar jaar wist BC Bouve, lees Christophe Bouve, eega Veerle Dobbelaere en dochter Amber, Westende-Bad alvast een stuk mooier te maken. Met Belcase Mar Suites & Lofts is de Distellaan vandaag een supermodern nieuw flatgebouw met hotelfunctie rijker. Christophe Bouve: “De formule appartement met hotelfunctie binnen onze eerdere realisaties leverde duidelijk succes. Naast betaalbare luxe bieden we graag ook de service van een hotel aan. Zo kunnen de vankantiehuurder ’s morgens eventueel genieten van een uitgebreid ontbijt. Ideale inzet voor een mooie dag.”

HEROPLEVING

De realisatie van Belcasa Mar Suites & Lofts leidt tegelijk verder de heropleving van Westende-Bad in. Burgemeester Jean-Marie Dedecker is blij met de inplanting in een van de mooiste straten van de badplaats: “Dit supermodern project is het product van plaatselijke ondernemers die werkelijk kadert in de heropleving van onze badplaats. Naast negental appartementen, al dan niet met duplex, ligt alle betaalbare luxe binnen handbereik. Duidelijk een aanwinst, getekend de familie Bouve.”

TOPSERVICE

Voor zaakvoerder Christophe Bouve is het simpel: “Vandaag wil de vakantieganger genieten, niet alleen van strand en hinterland, maar tegelijk binnen zijn verblijf.  Elk van onze flats bieden plaats voor vier tot zes personen, ruimte zat en een woonkamer met alles er op en eraan, inclusief volledig uitgeruste keuken en ruim terras, aansluitend hotelfunctie.”

Hoe dan ook, met de realisatie van Belcasa Mar Suites & Lofts staat Westende weer een stapje dichter bij de heropleving. Eind deze maand volgt op zondag 25 juni de opening van de totaal vernieuwde Koning Ridderdijk en Zeedijk, goed voor een ganse dag feest met optredens, annimatie en een bont vlucht vliegers.

Meer info: www.belcasa-hotels.be en 059 310 710.

Georges Keters

Foto: Zaakvoerders Veerle en Christophe Bouve. (Foto GK)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*