BHC Culinaire by Group-f : Sterrenchef Viki Geunes doet uitschakeling van Rode Duivels vergeten

De Belgium Hospitality Club en Group-f sloegen begin december de handen in elkaar voor de organisatie van de ‘BHC Culinaire by Group-f’. Sterrenchef Viki Geunes bereidde er een 5-gangen walking dinner.  

Belgium Hospitality Club (BHC) werd officieel opgericht in maart 2019 en vormt een groep van niet-concurrentiële ondernemingen die “state of art” producten en diensten levert aan de hotel- en restaurantsector. Als lid van BHC word je niet alleen opgenomen in een zeer interessant netwerk, het lidmaatschap is ook een slimme manier voor best practices, nieuwe leads en trends in de markt. Doelstelling is elkaar te ondersteunen op het gebied van sales en marketing.

Filip Helssen licht de werking van BHC toe.

Bedrijven gespecialiseerd in IT-infrastructuur, specifieke software, inrichting kamers, voeding of andere producten en services worden uitgenodigd om via de “Belgium Hospitality Club” samen te werken, te delen met elkaar, teneinde een kwalitatieve en duurzame relatie met gezamenlijke klanten te willen nastreven.

Het Kontichse Group-f werd in 2003 opgericht door Frank Helchtermans, die toen al heel wat jaren ondernemerservaring in de schoonmaakwereld op de teller had via het bedrijf van zijn vader. Bijna twee decennia en een aantal overnames van sectorgenoten verder, telt Group-f een aantal filialen die samen een 2.000-tal medewerkers uitsturen voor allerhande schoonmaakopdrachten in heel België. Dat gaat van schoonmaakservice in bedrijven en hotels tot poetshulp- en strijkdiensten voor particulieren via dienstencheques.

Frank Helchtermans presenteert de historiek en werking van Group-f.

Het BHC Culinaire event dat doorging in de hoofdvestiging van Group-f in Kontich, werd voorafgegaan door de uitzending van de WK match tussen België en Kroatië, en verwelkomde ook gastspreker Jeroen Beusen, die met zijn jarenlange ervaring in de Hospitality aan de vele aanwezigen een uitgebreid en interessant inzicht gaf in het hotellandschap.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*