Belgium Hospitality Club verwelkomt 2024 én nieuwe leden bij Vecolux

Netwerken & hospitality

Vecolux in St-job-in’t Goor, één van de leden van de BHC, was the place to be voor de eerste partnermeeting van 2024, waarop “anciens” en nieuwe leden uitgenodigd waren.

De Belgium Hospitality Club, opgericht in 2018, streeft naar het bevorderen van de samenwerking van leveranciers in de hospitality sector, door een platform te creëren dat leden informeert van wat reilt en zeilt in de sector. Deze slimme manier van marktinformatie met elkaar delen, zorgt ervoor dat de concurrentiekracht vergroot wordt.
De BHC vormt een groep, niet-concurrentiële ondernemingen en wil dé toonaangevende ledenorganisatie worden voor kwalitatieve en betrouwbare leveranciers in de hotelindustrie, die de gehele klantenbeleving kunnen faciliteren. Uiteraard is een solide basis van vertrouwen en interactie tussen de leden essentieel.

Voorzitter Filip Helssen kondigde in zijn korte presentatie de geplande activiteiten voor 2024 aan, en stelde ook dat de ledengroep stellig groeit, nu ca.34 leden, en wellicht tegen einde van het jaar 40.  Aansluitend stelden de aanwezige leden, in een pitch van 2 minuten, zichzelf en hun bedrijf voor.

Een rondleiding in de showroom van uitnodigend bedrijf Vecolux bevestigt dat totaaloplossingen in domotica zowel voor de residentiële als voor de hotelmarkt dé standaard worden of al vaak zijn.

Meer info op www.belgiumhospitalityclub.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*