ADA Cosmetics introduceert SHAPE

Begin 2022 brengt ADA Cosmetics de nieuwe SHAPE op de markt, een nieuw dispensersysteem voor toiletartikelen, dat duurzaamheid, hygiëne, een fraai uiterlijk en functie met elkaar combineert. SHAPE combineert twee van de belangrijkste vereisten van onze tijd: duurzaamheid en veiligheid en wel zonder compromissen te sluiten op het gebied van ontwerp en prestatie.

Esthetisch en functioneel

Wat het ontwerp betreft, volgt SHAPE het Smart Care System van ADA Cosmetics, dat met miljoenen verkochte dispenser het tot nu toe sterkst groeiende dispensersysteem van het bedrijf is. De slanke flessen maken niet alleen een lichte en strakke indruk, maar stralen ook kwaliteit en elegantie uit. De nieuwe SHAPE heeft een pompsluiting die gemakkelijk te bedienen is. Even indrukken en de dispenser voorziet de gast van precies voldoende zeep, douchegel of bodylotion. Nauwkeurig, druppelvrij en schoon.

Veilig: SHAPE voldoet aan de hoogste hygiënestandaards

Bij de ontwikkeling van de nieuwe dispenser stond bij de producent maximale veiligheid voorop. Want juist het onderwerp van baden en wellness ligt gevoelig bij de gasten die op dit gebied een gevoel van veilig en bescherming wensen. Dat geldt zeker in tijden van corona en vooral ook omdat wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat navulbare dispensersystemen vaak zijn verontreinigd met bacteriën. SHAPE is als een gesloten systeem ontworpen. De beveiligde precisiesluiting is een betrouwbare manier om het binnendringen van bacteriën in de patroon te voorkomen. De toiletproducten in de dispenser blijven tot de laatste druppel hygiënisch en schoon. Door het strakke ontwerp en het gladde oppervlak kunnen de patronen probleemloos worden gereinigd en gedesinfecteerd. Aan de transparante strepen aan de zijkant is af te lezen hoeveel er nog in de dispenser zit. Als ze leeg is kan ze met een paar grepen worden verwisseld en is alles in een handomdraai weer klaar voor de gasten.

Duurzaam: maar liefst 85 procent minder vloeibaar en plastic afval.

De manipulatie- en diefstalbestendige SHAPE bestaat uit flessen van 300 ml met een pompje. Elke fles van 300 ml vervangt 20 tot 25 miniflesjes. Omdat de patronen volledig geleegd worden, belanden er geen resten in het afval, zoals dat bij individuele flesjes vaak het geval is. De flessen en pompsluitingen zijn van milieuvriendelijk polypropyleen gemaakt en kunnen volledig worden gerecycled. Na gebruik worden de flessen weer in de kringloop van recyclebare materialen gebracht. Zo bespaart SHAPE wel 85 procent op vloeibaar en plastic afval. Dat is ook goed voor uw budget. In vergelijking met de miniflesjes betekent dit een besparing van maar liefst 40 % op de kosten.

Bij SHAPE heeft u op dit moment de keuze uit vijftien verschillende cosmeticacollecties, van de lifestyle cosmeticalijn via gecertificeerde natuurcosmetica tot luxe merken en designermerken. De wandhouders voor de flessen zijn verkrijgbaar in het wit, zwart of mat en glanzend chroom. Op verzoek ontwerpt ADA Cosmetics de dispenserflessen ook bijpassend bij de huisstijl van de opdrachtgever. Om ervoor te zorgen dat de overgang van miniflesjes naar dispensers vlot verloopt, biedt de firma een ruim dienstenpakket aan. Meer op www.ada-cosmetics.com/shape