Hotelondernemer? Bezoek HotelSummit in Utrecht – 15 november 2021

HotelSummit staat al jaren te boek als het inhoudelijk en informatieve hotelcongres van Nederland. Sinds 2014 is HotelSummit – voorheen HotelTech – hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Het vindt plaats op maandag 15 november 2021 in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Het volledige programma vind je hier .

risicomanagement embedden

Dagvoorzitter is Sander Schimmelpenninck; journalist, columnist en opiniemaker. Het belooft een dag vol kennisoverdracht te worden: van hoe je als hotelier de salesafdeling moet invullen in een post-coronatijdperk tot waarom je risicomanagement moet embedden in je bedrijfsplan om een crisis te overleven. Maar ook: hoe kijken jonge hoteleigenaren aan tegen de branche die zo hard getroffen is door de coronacrisis en nu met de volgende crisis te maken krijgt; de personeelscrisis. Schimmelpenninck interviewt vier jonge hotelondernemers.

Toekomstbestendig

HotelSummit verenigt gastvrijheid, techniek, duurzaamheid en ondernemen. Het is een ‘mensenvak’, maar ook een business die leunt op zwarte cijfers en een goede strategie. Het congresprogramma is veelomvattend. Het biedt inhoudelijke informatie en laat u nadenken over hoe u toekomstbestendig uw hotel runt. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotel over een aantal generaties nog rendabel is?

Toegang is gratis

Gerenommeerde sprekers en gastdocenten geven u inzichten en leren u nieuwe vaardigheden aan. Maar HotelSummit is meer… Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Kortom: u mag als hotelier HotelSummit 2021 niet missen.

HotelSummit is exclusief en kosteloos voor hoteliers, hoteleigenaren, general managers, hotelmanagers, ceo’s of cfo’s. Kortom voor eindverantwoordelijken binnen het hotel. Iedere aanmelding wordt zorgvuldig behandeld en opgevolgd. Maximaal 2 personen per hotel. U kunt zich hier registreren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*