Restaurant & wijnbar Nonam heeft nu ook een boetiekhotel

Met de inhuldiging van een prachtig en charmant boetiekhotel van 10 kamers in een recent gerenoveerd historisch pand uit 1739, zorgen ondernemer Arne Van Wambeke en chef Karel Van Oyen voor een ideale aanvulling op het recent geopende en gelijknamige Nonam restaurant en wijnbar. Verblijven in hartje Gent, in het Patershol, op de hoek van de Sluizekenkaai en de Grauwpoort en dus op een boogscheut van het Gravensteen, wordt in Nonam gezelliger en intiemer dan ooit.

Restaurant Nonam (genaamd naar dochter Manon van mede-eigenaar Arne Van Wambeke) opende eind februari, net voor het stilvallen van de horeca door de COVID19-pandemie, maar bleef tijdens de lockdown actief “op afstand”, via “sharing boxes”. De voormalige succesrijke chef van restaurant Vinto (Kruisem) bouwt verder op het onmiddellijke succes van zijn restaurant en wijnbar nog net voor, en sinds het einde van de lockdown. In de wijnbar wordt hij bijgestaan door sommelier Joery De Lille, beste sommelier van België 2017.

Arne en Karel, ondernemers in hart en nieren, willen van het etablissement nu ook een “place to stay” maken waar hun gasten zich zo goed voelen… dat ze er ook blijven slapen! “Ik heb al heel mijn leven een hotel willen openen, nu komt het er eindelijk van”, zegt Arne. “Als test heb ik een b&b gerund in Latem. Toen ik dit mooie oude gebouw zag, naast Parkje Sluizeken in het Patershol, was ik er meteen verliefd op.”

Elk van de tien uitzonderlijk verzorgde suites en kamers straalt een eigen look & feel uit. De samenvloeiing van een historisch pand met een uiterst comfortabel en eclectisch interieur, gecombineerd met luxueuze afwerkingen in messing en marmer, creëert een karaktervolle sfeer en maken van dit kleine hotel een echte “beauty” zoals Gent er nog geen kent. Dit uiterst charmante hotel beschikt over drie categorieën kamers: een suite, 3 superior kamers voor twee, en 5 deluxe kamers voor twee. Boeken kan al vanaf 118,75 € per nacht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*