Nomineren voor de IHS Amsterdam Awards

Na het enorme succes van de Independent Hotel Show Amsterdam Awards in maart begin dit jaar werd recent aangekondigd dat de awards in 2024 terugkeren en met trots gesponsord worden door Hotek.

Vorig jaar werden Eric Toren (eigenaar van Hotel TwentySeven), Botanic Sanctuary Antwerpen, Piet Boogert en Hotel Pincoffs tot winnaars gekroond.

De organisatoren zijn bovendien verheugd om een gloednieuwe award voor te stellen voor 2024, namelijk “Beste Hoteldesign van het Jaar” om de meest innovatieve, esthetische en functioneel uitzonderlijke hotelontwerpen in de Benelux en Duitsland te vieren. En in het streven om uitmuntende prestaties te erkennen en te eren, nodigt men u uit om personen en bedrijven te nomineren die een belangrijke impact hebben gehad in de volgende categorieën:

  • Onafhankelijke Hotelier van het Jaar
  • Beste Hoteldesign van het jaar
  • Onafhankelijk Hotel van het Jaar
  • Hotel Website van het Jaar, in samenwerking met Hoteliers.com

De deadline voor nominaties is donderdag 21 december – 16 uur en staat open voor hotels in de Benelux en Duitsland. Voor meer informatie over de categorieën en het indienen van uw nominaties, bezoekt u best de website Independent Hotel Show Amsterdam Awards

De Awards van de Independent Hotel Show worden uitgereikt in RAI Amsterdam op dinsdag 12 maart 2024 om 17:30 !