Nog meer kijk- en luistergenot met de nieuwste Philips MediaSuite TV’s

De Philips MediaSuite Hospitality televisies van PPDS Professional Displays zijn speciaal voor de hotelsector vervaardigd. Met de nieuwe Line Up van deze succesvolle Hotel TV-lijn kan u uw gasten nog meer kijk- en luisterplezier bieden. Zo combineert de Philips MediaSuite serie een state-of-art premium 4K Ultra HD beeldkwaliteit met een ongeëvenaard niveau van controle en beheer. Dankzij de nieuwe Professional Soundbars, krijgen uw gasten een veel beter televisiegeluid. Uniek aan deze Philips MediaSuite Hospitality televisieserie blijft de ingebouwde Chromecast.

4K Ultra HD
De Philips MediaSuite-serie biedt 4K Ultra HD-beeldkwaliteit voor geweldige details. Tom Roef,
Sales Manager PPDS Hospitality & Healtcare Solutions Belux stelt dat de hotelgasten door deze techno-
logie kunnen profiteren van de best mogelijke beeldkwaliteit: “ Een Ultra HD-TV heeft vier keer
de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan 8 miljoen pixels en de unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie, genieten de hotelgasten van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details”.

Professional Soundbar
Nieuw zijn de Professional Soundbars die reeds op de markt zijn sinds midden 2023. Deze Soundbars met ingebouwde subwoofers geven een veel beter televisiegeluid. Ze zijn compatibel met Philips MediaSuite HFL5214/6214 en kunnen gemakkelijk via het Professional TV Setting menu van de geconfigureerd worden (plug & play). Tom Roef: “ Met een soundbar in combinatie met een subwoofer, wordt het televisiegeluid aanzienlijk verbeterd. Zo wordt er met een subwoofer aan het geluid een extra diepe bas toegevoegd. Deze produceert alleen lage tonen, waardoor films en series echt tot leven komen”.

Nieuwe look & feel
De nieuwste Philips MediaSuite hospitality televisies hebben ook een nieuwe look & feel gekregen: ”De nieuwe toestellen ogen nog beter. Ze zijn platter en hebben alleen nog een boord onderaan. Overigens zien we een trend naar grotere toestellen. Zo zijn de televisies met 50 inch schermen de meest verkochte toestellen. In hotelsuites gaat de voorkeur zelfs uit naar 75 inch schermen. De displays bieden een range tussen de 19 en 75 inch aan”.

Chromecast built-in
De Philips MediaSuite hospitality televisies worden volgens Tom Roef vooral geprezen voor hun ingebouwde Chromecast. : “ TV’s waarin Chromecast is ingebouwd, zijn de beste manier om video’s, muziek en games op het scherm weer te geven. Veel hotelgasten brengen hun eigen devices mee. Door de ingebouwde Chromecast kan deze content eenvoudig getoond of gedeeld worden op de TV in de hotelkamer. Bovendien kan de smartphone gebruikt worden als een effectieve afstandsbediening. Met de telefoon kan je op de TV mobiele apps openen voor een snelle toegang tot tv-programma’s en afspeellijsten. De ingebouwde Chromecast is een echt succesverhaal en blijft uiteraard in de nieuwe Line-up van Philips MediaSuite hospitality televisies bestaan”.

Rechtstreekse integratie Netflix
De MediaSuite Serie is ook Netflix gecertificeerd, waardoor de hotelgast dus rechtstreeks toegang krijgt tot ’s werelds grootste streamingdienst. Volgens Tom Roef wordt de Philips hotel televisie oplossing hierdoor pas echt uniek en compleet: “ De toegang tot Netflix wordt geleverd als onderdeel van een firmware-update voor bestaande MediaSuite TV’s. Hierdoor kan de hotelier alles van op afstand upgraden en hoeft men niet langer iedere afzonderlijke kamer in. Verder wordt er ook een afstandsbediening beschikbaar gesteld, met een speciale Netflix-button voor directe toegang. Het aanbieden van de Netflix app op de Philips MediaSuite televisie maakt wel een koppeling met het Hotel PMS noodzakelijk. Op die manier wordt de Netflix app op de tv actief van zodra de gast ingecheckt is. Bij het uitchecken wordt alle informatie op de televisie dan uitgewist”

Heeft u interesse gekregen in de Philips MediaSuite hospitality TV’s of de mogelijkheden van PPDS Professional Displays? Voor meer informatie kunt u terecht op Hospitality | PPDS
tom.roef@tpv-tech.com | www.ppds.com/industry-display-solutions/hospitality