Leonardo Hotels start met vergaderconcept ‘Now We’re Talking’

Leonardo Hotels pakt uit met het nieuwe eventconcept ‘Now We’re Talking’. Het is een eerder speels vergaderconcept, waarbij verbinden, oprechte connecties, inspireren en motiveren centraal staan. Met ‘Now We’re Talking wil de hotelgroep inspelen op een veranderende behoefte in de wereld van zakelijke events en vergaderingen.

Leonardo Hotels past het nieuwe concept Now We’re Talking toe op alle events binnen de Benelux: van kleine board meetings en vergaderingen tot aan congressen en galadiners. Het voornaamste doel is het creëren van een ‘spark for conversation’, zodat er oprechte connecties kunnen ontstaan tussen gasten, collega’s of deelnemers van een event.

Het nieuwe concept omvat onder andere unieke conversation starters om het gesprek aan het begin van een meeting of event op gang te brengen en break & play elementen zoals bordspelletjes, een potje tafeltennis of yogasessie tijdens een ‘break’, zodat deelnemers weer opgeladen de meeting terug in kunnen gaan. Maar ook door middel van compliment cards – voor oprechtere connecties tussen gasten – en live cooking elementen wil Leonardo Hotels dat extra stapje zetten met hun nieuwe concept.

Connectie met organisator

Met een verwachte toename van het aantal meetings en zakelijke events in 2023 (Trendrapport Cvent, 2023) zal ook de behoefte aan ondersteuning gaan toenemen. Het nieuwe eventconcept van Leonardo Hotels focust zich daarom niet alleen op de perfecte uitvoering, maar ook op een echte connectie met de organisator, vooraf, tijdens en de dagen na het event.