Hotel Indigo® Brussels – City op het Rogierplein in Brussel geopend.

IHG®’s boetiekmerk Hotel Indigo® opende begin februari Hotel Indigo® Brussels – City op het Rogierplein in Brussel. Het hotel ligt op wandelafstand van enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en restaurants van de stad en grenst aan de glimmende internationale kantoorgebouwen van het centrum van Brussel, lokaal genoemd als “Little Manhattan”. Het hotel dat ook aangrenst aan de botanische tuinen (La Botanique) is dus zowel voor toeristen als zakenreizigers een goede optie qua ligging.

Omdat geen twee vestigingen ooit hetzelfde zijn, is elk Hotel Indigo® uniek met zijn eigen elegante en bijzondere decoratie. Geïnspireerd door het omringende groen, beschikt Hotel Indigo® BrusselsCity over 284 kamers in de geest van de drie botanische thema’s: Floral, Vegetal en Tropical. Het ontwerp van de kamers is doordrongen van de grote ouderwetse serre, verdeeld over de drie klimaten. Gasten worden volledig ondergedompeld in een botanische sfeer die uniek is in het hele hotel, met de muren en plafonds van de kamers geïnspireerd door gedurfde botanische motieven en het PikaPlant-terrarium, het oorspronkelijke zelfvoorzienende hermetisch afgesloten terrarium. Elke kamer staat garant voor kwaliteitscomfort, met hoogwaardig beddengoed, een werkruimte met water naar keuze, een koffiezetapparaat, een aangesloten tv, snelle internettoegang en een aangrenzende Art Deco-geïnspireerde spa-badkamer.

Om de ervaring voort te zetten, is het hotel ook de thuisbasis van het nieuwe SERRA-restaurant, dat zich toelegt op het aanbieden van gezonde en evenwichtige gerechten die goed zijn voor de mensen en de planeet. Door de combinatie van de aarde en de kas is SERRA een eerbetoon aan de natuur en de cultuur. Bezoekers kunnen kiezen tussen een snelle biologische snack bij de Urban Picnic of een meer gastronomisch menu bij de Garden Kitchen. SERRA is gericht op de filosofie van welzijn om onze gezondheid en ons milieu te behouden en beschrijft zichzelf als een authentieke en ecologische vestiging, waarbij alle gebruikte materialen afkomstig zijn van binnen een straal van 160 km van het hotel.

Indigo Hotels heeft meer dan 112 vestigingen over de hele wereld en 102 hotels die van plan zijn te openen. In Europa bevinden zich 37 hotels in unieke districten en 19 andere zullen in de komende 3 tot 5 jaar opengaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*