Grote vraag naar nieuwe chillers en klimaatkasten

Enkele producten van de merken Climaveneta en RC IT Cooling, allebei deel van de Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A.  zullen voortaan uit voorraad leverbaar zijn. “De grote vraag naar deze units ging vaak gepaard met de nood aan korte levertermijnen”, legt Yves Dozin, Sales Manager Applied Systems bij Mitsubishi Electric, Living Environment Systems, uit. “Om een nog snellere beschikbaarheid voor de markt te kunnen garanderen, hebben we ook onze opslagcapaciteit voor Climaveneta en RC IT Cooling producten aanzienlijk uitgebreid.

Het gaat specifiek om de volgende producten:

s-MEXT-serie: precisiegeregelde klimaatkasten

  • De precisiegeregelde klimaatkasten zijn geschikt voor gebruik in kleine en middelgrote datacenters en combineren een s-MEXT precisiegeregelde klimaatkast van RC IT Cooling met een Mr. Slim buitenunit. Zowel R410A of R32 zijn verkrijgbaar als koelmiddel. De koelvermogens variëren van 6 tot 44 kW.

i-BX Chiller

  • Dit zijn luchtgekoelde chillers met invertergestuurde scrollcompressoren voor buitenopstelling. De i-BX is met name geschikt voor combinatie met centrale luchtbehandelingskasten, zoals die in commerciële panden worden gebruikt. De chiller is nu uit voorraad leverbaar in capaciteiten van 4 tot 36 kW.

i-NX Chiller

  • De luchtgekoelde chillers van de i-NX serie voor commerciële en industriële toepassingen zijn ontworpen voor een maximaal rendement. Ze hebben eencapaciteitsbereik van 40 tot 130 kW en zijn vanaf eind juli direct uit voorraad leverbaar.

Voor meer informatie raadpleegt u Mitsubishi Electric Europe B.V. Loppem, www.mitsubishi-electric.be