Design Hotels benoemt Stijn Oyen tot Managing Director

Design Hotels is verheugd de benoeming van onze landgenoot Stijn Oyen als Managing Director aan te kondigen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector zal Stijn Design Hotels naar het vierde decennium leiden en de toekomstvisie van het meest vooruitstrevende merk in de reisindustrie vormgeven.

Met een sterke achtergrond in hotelactiviteiten heeft Stijn een gerespecteerde reputatie opgebouwd door samen te werken met enkele van ’s werelds meest bekende hotelmerken, waaronder Relais & Châteaux, St. Regis Hotels & Resorts en W Hotels, en hij won de prestigieuze General Manager of the Year-prijs tijdens de European Hotel Awards 2019 toen hij aan het roer stond van het iconische designhotel W Barcelona.

Stijn heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt bij Marriott International en Starwood Hotels and Resorts, meest recentelijk bekleedde hij de rol van Complex General Manager voor drie accommodaties op Mallorca: The St. Regis Mardavall Resort; Castillo Son Vida, een luxe collectiehotel; en Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel.

Stijn verhuist van Mallorca naar het hoofdkantoor van Design Hotels in Berlijn en zal de toekomstige strategie en groei bepalen van het portfolio van Design Hotels, dat wereldwijd 300 onafhankelijke hotels omvat.

“Gedurende mijn hele carrière heb ik Design Hotels bewonderd omdat ze voorop lopen op het gebied van innovatie en creativiteit”, aldus Oyen. “Het team en de gemeenschap die Design Hotels de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd, is echt uniek, en ik ben vereerd om er deel van uit te maken en het merk naar het vierde decennium van zijn bestaan te leiden. De toekomst van Design Hotels zit boordevol kansen en ik ben verheugd om zo’n getalenteerd, gepassioneerd team te leiden, de groei in nieuwe gebieden te leiden en de visie van het merk voor de toekomst te realiseren.”

Naast de benoeming van Stijn heeft Sarah Doyle, die in juni 2022 bij Design Hotels in dienst trad als VP, Global Brand Leader, haar rol uitgebreid tot Deputy Managing Director en VP, Global Brand Leader, ter ondersteuning van Stijn en het bedrijf bij het uitbreiden van zijn hotelportfolio in de AMERS- en APAC-regio’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*