Bied uw gasten innovatieve oplossingen op hotel voor een comfortabel gevoel, net als thuis

Screen Services is een toonaangevend multimedia-servicebedrijf op het gebied van schermcommunicatie in de Benelux. Al 50 jaar lang staan we bekend om onze professionaliteit, de kwaliteit van onze producten en uitstekende klantenservice. We ontwikkelen voortdurend oplossingen voor de hotelsector. Door te luisteren naar uw behoeften als hoteleigenaar bieden we innovatieve en schaalbare oplossingen met als doel de ervaring van uw gasten naar een hoger niveau te tillen.

Een unieke TV-ervaring met Chromecast

Het is mogelijk om uw gasten een TV-ervaring te bieden zoals bij hen thuis: hun eigen content op een groot scherm. Chromecast is de innovatieve technologie waarmee hotelgasten hun eigen streaming apps zoals Netflix, Amazon Prime, Disney+, YouTube, enz vanaf hun telefoon, tablet of computer rechtstreeks op de televisie in hun kamer kunnen projecteren. Screen Services heeft in 18 maanden tijd meer dan 15.000 Chromecast-apparaten geïnstalleerd als reactie op de groeiende vraag van gasten naar eenvoudige streaming oplossingen, zoals Netflix, Amazon Prime, Disney+, YouTube, enz. Chromecast is een kosteneffectieve oplossing voor de hoteliers, omdat u niet hoeft te investeren in nieuwe televisie: het is gemakkelijk voor uw gasten om te gebruiken en gemakkelijk voor u om te beheren.

Chromecast vereist een goede wifi-verbinding

Wat wél cruciaal is voor Chromecast is een slimme en krachtige wifi-verbinding. Gasten eisen een kwalitatieve wifi-verbinding voor hun streamingbehoeften, videocalls, enzovoort. Realtime bandbreedteverdeling is essentieel om goede netwerkprestaties te garanderen, zeker tijdens piekmomenten. Uw gasten kunnen met één klik veilig verbinding maken met het wifi-portaal! Onze wifi-oplossing biedt namelijk een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt verbindingsportaal dat voldoet aan de geldende wetgeving, waarbij inloggegevens 36 maanden worden bewaard Zodra ze verbonden zijn, kunnen gasten gedurende hun hele verblijfen overal in het hotel gebruikmaken van het wifi-netwerk zonder opnieuw te hoeven inloggen

Werking ? Chromecast in het kort :

  1. 1. Verbinding maken met het wifi-netwerk van het hotel.
  2. 2. Synchronisatie van de smartphone en de kamer TV via een QR-code – u kan enkel casten naar uw kamer
  3. 3. Compatibel met alle populaire apps (Netflix, Disney+, YouTube, Spotify, enz.).
  4. 4. Normaal gebruik van de smartphone terwijl de inhoud op de tv wordt afgespeeld.

Wilt u een krachtige wifi- en Chromecast-verbinding? Laat het ons weten !

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*