Assa Abloy Global Solutions: toonaangevend in de hotellerie

Reimagining how people move through their world

Advertorial – “Bij ASSA ABLOY Global Solutions stellen wij ons iedere dag voor hoe mensen door hun wereld bewegen. Als innovatieve marktleider beveiligen wij wereldwijd al meer dan 45 jaar miljoenen hotelkamers met producten van onze toonaangevende merken VingCard en Elsafe.”

Sinds de lancering van het eerste hercodeerbare slot ter wereld in 1974, verleggen VingCardsloten de grenzen op het gebied van veiligheid, en dit gecombineerd met een attractief design en een optimale integratie in iedere hotelomgeving.

De huidige VingCard elektronische sloten zijn voorzien van geavanceerde RFID-technologie en maken gebruik van zeer strikte data-encryptie protocollen om te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Indien gebruik gemaakt wordt van de “online”-functionaliteit, kan ieder slot per direct waarschuwingen doorgeven als een deur niet volledig sluit, of als er pogingen zijn om met een gevonden RFID-kaart toegang tot verschillende deuren te krijgen. Het is mogelijk om kaarten per direct te blokkeren. Tevens verhoogt de “online”-optie het comfort van de gast, met opties als verlate check-out of kamerwisseling, zonder daarvoor eerst langs de receptie te hoeven.

Alle VingCard RFID-sloten zijn eenvoudig uit te rusten met of hebben reeds bluetooth mobile access/mobile key-functionaliteit. Mobile Access geeft de gast de mogelijkheid van een contactloos check-in/check-out en vlotte kamertoegang, gebruik makend van een veilige digitale sleutel op de mobiele telefoon. Dit vermijdt eventuele wachttijden bij de receptie, maar ook contact met anderen en met materialen als key cards, wat mogelijk besmettingsgevaar reduceert, iets wat in de huidige tijd een welkome functionaliteit is.

Vanwege de vele strategische partnerships kan Mobile Access geïntegreerd worden met parkeerbeheersystemen en liften om een veilige en gemakkelijke ervaring te garanderen.

Integraties met PMS en gastenkamer management systemen bieden intelligente controle over verlichting- en klimaatbeheersingscenario’s om zowel de gastbeleving als het energieverbruik te optimaliseren. Een veelvoud van Mobile Access-oplossingen voor elk type hotel zijn mogelijk.

Het is vaak mogelijk om oudere VingCard-magneetkaartsloten volledig up-to-date te brengen door enkel de kaartlezer te vervangen voor een RFID+Bluetooth module. Ook de “online”- module kan in veel gevallen op reeds bestaande sloten toegevoegd worden.

ASSA ABLOY Global Solutions is tevens marktleider op het gebied van het beveiligen van persoonlijke eigendommen. De Elsafe elektronische kluizen uit de Zenith, Sentinel en Infinity series zijn verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en maatvoeringen, passende bij de wensen van hoteliers en gasten. Gebruikmakende van de nieuwste veiligheidsprotocollen als anti-sabotage labyrinth en als eerste in de industrie voorzien van anti-diefstal UL-1037 certificering zorgen Elsafe-kluizen ervoor dat een gast altijd zijn bezittingen veilig kan achterlaten in de hotelkamer.

Met 24/7 lokale support, mogelijkheid voor onderhoud op locatie, geïntegreerde softwareplatforms, Cloud-oplossingen en geavanceerde mobiele telefoon-toegang- en locatieoplossingen, helpen wij onze klanten om nu en in de toekomst de gastervaring, het veiligheidsniveau en de operationele efficiëntie te verbeteren.

ASSA ABLOY GLOBAL SOLUTIONS BENELUX B.V. – tel. 02-808 40 81 – mail benelux.hospitality@assaabloy.com

www.assaabloyglobalsolutions.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*