Norman Mark is de nieuwe General Manager van Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels

Deutsche Hospitality, het moederbedrijf van Steigenberger Hotels, heeft Norman Mark aangesteld als het nieuwe hoofd van Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels, een van de meest vooraanstaande hotels in Europa.

Norman Mark, de nieuwe General Manager van Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels, heeft een schat aan ervaring in de high-end hotelindustrie. Eerder leidde hij de 5-sterren Hommage Luxury Hotels Collection in Baden-Baden.

Hij is ook zeer vertrouwd met Steigenberger, omdat hij in 2015-2016 als General Manager ad interim sleutelposities heeft bekleed in de Steigenberger hotels in Berlijn, Bayreuth, Potsdam en Brussel.

Josef Dolp, Chief Operations and Experience Officer van Deutsche Hospitality, het moederbedrijf van Steigenberger Hotels: “We zijn verheugd Norman Mark opnieuw te verwelkomen als General Manager van Wiltcher’s. Norman is een uitstekende hotelmanager en -leider. Ik ben er zeker van dat hij de mooie geschiedenis van deze uitzonderlijke locatie met succes zal kunnen voortzetten.”

Norman Mark, General Manager van Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussel: “Het Wiltcher’s, perfect gelegen in het hart van de hoofdstad, aan de Louizalaan, biedt een unieke reiservaring. Het heeft ook uitzonderlijk personeel, uitstekende service en een rijke geschiedenis. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe team!” ​

Het Wiltcher’s beschikt over comfortabele lounges en 267 elegante kamers en suites. Vier bars en restaurants bieden de gasten een breed scala aan gastronomische hoogstandjes. Een van de troeven is ongetwijfeld het met een Michelin-ster bekroonde restaurant La Canne en Ville, waar u kunt genieten van de Franse en internationale keuken.

Beknopt CV

Norman Mark begon als Chef de Rang in het Baur au Lac Hotel in Zürich, ging vervolgens naar het Sheraton Frankfurt als Assistant Food & Beverage Manager en naar het Concord Hotel Berlin (2010) als Director of Food & Beverage.

Hij kwam in 2012 bij het merk Steigenberger waar hij managementfuncties bekleedde in Berlijn, Brussel, Bayreuth en Potsdam. Daarna kreeg hij de functie van General Manager van het Schlosshotel Berlin en, meer recentelijk, van het Messmer House Baden-Baden.

Foto: (C) Steigenberger Hotels GmbH

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*