Nieuwe Ibis Styles Bredene staat in het teken van watersporten

Hotelgroep Accor maakt werk van snelle verdere uitbreiding in de sector Noord-Europa. Tussen nu en het einde van 2023 staan maar liefst 8 nieuwe hotelopeningen op het programma. Ze situeren zich in alle segmenten, van budget tot premium. Ons land komt in de loop van het najaar (september wellicht) aan de beurt met de ouverture van hotel Ibis Styles Bredene.

Deze Ibis Styles wordt ingericht onder het thema Sufs Up! Dat is een expliciete verwijzing naar de vele watersporten die er kunnen beoefend worden – en Bredene geniet om te beginnen al uiteraard van de zee – maar duidt tegelijk ook op een gevoel van opwinding en positieve kijk. Dat vormt de basis van de beoogde zomerse en relaxte sfeer. Het nieuw kusthotel zal 81 kamers tellen en voorzien zijn van restaurant, bar en lounge. Ibis Styles Bredene zal deel uitmaken van de Belgian Coast Hotels (BCH).

Eerste Accorhotel in Montenegro

De andere Accor-ouvertures overlopen we in chronologische volgorde. Nog deze maand juni start in de Estse hoofdstad Tallinn het 55 kamers tellende Oro Hub Hotel Tallinn op. Het maakt deel uit van de Handwritten Collection.

Onder dezelfde brand zal straks The Crown Krakow ressorteren. Dit boetiekhotel met 44 kamers in een art-decopand gaat deze zomer open. Dat is ook het geval voor een gloednieuwe Ibis Styles Bielefeld. Dit hotel van 150 kamers zal in het thema van het theater staan.

Op een kleine 20 km van Boekarest opent straks het Mercure Conacul Cozieni Resort de deuren. Deze Mercure zal 75 kamers en suites bevatten. In Tbilisi steekt het eerste Swissôtel van Georgië van wal. De locatie van Swissôtel Tbilisi is pal in het centrum van de hoofdstad, maar is wel opgevat als een oase van rust en natuur. Er zijn 130 kamers en suites.

Nog in Tbilisi, maar dan in het najaar komt er in de wijk Avlabari, deel van het oude stadsgedeelte, het nieuwe Novotel Tbilisi Center. Dat zal naast 176 kamers, een hele waaier faciliteiten omvatten, tot en met een zwembad en bar op het dak.

Rest nog Montenegro, waar het Swissôtel Kolasin komt. Kolasin is een skioord op 1600 m hoogte boven de zeespiegel. Het hotel geeft directe toegang tot de skipistes. Het huisvest 116 kamers en is het eerste Accorhotel in Montenegro. (DS)

Foto: Projectie van een kamer straks in Ibis Styles Bredene.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*