Brigitte Van Den Houte benoemd tot VP Global Human Resources bij The Leading Hotels of the World

Onze landgenote Brigitte Van Den Houte is benoemd tot Vice President Global Human Resources bij The Leading Hotels of the World. Mevrouw Van Den Houte zal als vitaal leider bij LHW fungeren en rapporteren aan President en CEO Shannon Knapp. Samen met het managementteam zal ze werken aan de toekomst na de pandemie voor LHW.

In haar rol zal mevrouw Van Den Houte verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en implementeren van een nieuwe wereldwijde Human Resources-strategie ter ondersteuning van de strategische visie van het bedrijf. Ze zal toezicht houden op het wereldwijde Human Resources-team en zorgen voor voortdurende organisatorische effectiviteit. In deze kritieke tijd in de reisindustrie zal mevrouw Van Den Houte de groeimindset van het bedrijf verder cultiveren en een high-performance cultuur blijven opbouwen om de meer dan 400 wereldwijde hotels van LHW te ondersteunen.

De wereldwijde human resources-expertise van mevrouw Van Den Houte strekt zich uit over meer dan 20 jaar en meerdere landen. Voordat ze bij LHW kwam, was ze onlangs senior vice president, human resources, global talent management bij Pitney Bowes, Inc. Tijdens haar succesvolle carrière leidde ze cultuurtransformaties binnen een complexe omgeving met meerdere, geografisch totaal verschillende locaties over de hele wereld, waaronder Europa, Noord-Amerika, Brazilië en Azië-Pacific. Deze expertise en ervaring zijn een aanwinst voor de wereldwijde gemeenschap van LHW.

“Brigitte is een resultaatgerichte, datagestuurde persoont die bekend staat om het doelgericht doen van dingen”, aldus Shannon Knapp, President en Chief Executive Officer, The Leading Hotels of the World. “Ik ben ervan overtuigd dat ze haar uitgebreide expertise zal inzetten om het Human Resources-mandaat bij LHW te transformeren en dat ze de juiste leider is om LHW te helpen ons succes te versnellen.”

Brigitte Van Den Houte heeft een master in human resources management van Vlerick Business School in België.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*