Ambiente 2023 : HoReCa in de kijker

2020 Ambiente

Van 3 tot 7 februari 2023 worden de drie toonaangevende internationale vakbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld1 parallel gehouden in het beurscentrum van Frankfurt en presenteren ze de hele wereld van de consumptiegoederen elk jaar op één datum aan de handel. Door deze concentratie wordt Frankfurt het knooppunt voor alle vormen van handel en voor inkopers van HoReCa, Contract Business en Concept Decoration. De nieuwe opzet kent een zeer goede start: Op dit moment worden 4.700 exposanten uit 80 landen verwacht, waarvan 85 procent uit het buitenland.

Ambiente presenteert een unieke mix van nieuwe ideeën en producten. Dat blijkt uit het goede aantal inschrijvingen: In het segment Dining is het het grote podium voor alles wat koken en het huishouden gemakkelijker en eten mooier maakt. Exposanten als Cristel, Dibbern, Robbe & Berking, Rosenthal, Sodastream, Tramontina en Westmark brengen glamour en variatie op tafel. Nieuw is de focus op het trendthema bakken, dat een eigen plek krijgt in Keuken, Accessoires & Bakken in hallen 9.0 en 9.1. Ook de nieuwe productgroep Clean Home in hallen 9.2 en 9.3 wordt druk bezocht. Het HoReCa/Hospitality segment in Hal 11.0 met exposanten als BHS tabletop, RAK, Steelite en Villeroy & Boch Hotelerie blijft een van de groeiende segmenten en maakt Ambiente nog aantrekkelijker voor nieuwe bezoekersdoelgroepen uit de horeca en een must-see evenement voor de industrie.

HoReCa en Contract Business vormen al enkele jaren een integraal onderdeel van het Ambiente-programma. Terwijl Contract Business zich meer richt op het segment Wonen (Living) en Geven (Giving), is HoReCa nauw verweven met het segment Dineren (Dining). Ook dit jaar hebben Ambiente-exposanten de mogelijkheid om zich aan te melden voor deze twee speciale programma’s. Deelnemers aan het programma zullen in de online exhibitor search worden gemarkeerd met een indicator en kunnen ook apart worden opgeroepen als “Special Interest”.

Bovendien is deze beurs het ideale forum om contacten te leggen en nieuwe zakenpartners te vinden.

Info: www.ambiente.messefrankfrut.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*