Alexander Dupont neemt afscheid van Accor Hotels Benelux

Op 22 juni werd de afscheidnemende Alexander Dupont (VP, Head of Development & Franchise – Accor Hotels Benelux) door Accor in de bloemetjes gezet tijdens een feestelijke avond en in gezelschap van hoteliers, investeerders, collega’s, vrienden en familie, die ondanks het verkeersinfarct dat Antwerpen die namiddag en avond trof, toch massaal waren afgekomen om hem uit te zwaaien.  

Alexander Dupont heeft er een uitgebreide carrière opzitten in de wereld van toerisme en hotellerie, met als werkgever vooral VTB-VAB (1981 tot 1988) en Accor (1992 tot heden), waar hij na verschillende managementfuncties in juni 2008 Vice President, Head of Development & Franchise BeNeLux werd. In die functie stond hij mee aan de basis van de indrukwekkende aangroei van het aantal Accor Hotels in de Benelux.

Eind juni komt een eind aan de Accor loopbaan van Alexander Dupont, die evenwel niet weet van stilzitten, en het voorbije academisch jaar onder andere reeds gastdocent was bij Artesius Plantijn Hogeschool in Antwerpen.

Wij wensen Alexander een gelukkig leven toe !